Aave lähti uuteen kotiin…

Aave has left the building…  Meillä on jo iso ikävä sitä, vaikka Aaveen kannalta on hyvä, että se on päässyt omaan kotiinsa ja siihen ehditään keskittyä kunnolla. Ensimmäinen päivä ja yö ovat sujuneet hyvin Marikan ja perheensä kodissa ja ilmeisesti kaikkien sydämet on jo valloitettu :) Siltä koiralta en kyllä muuta odottanutkaan ;)

Pennuilla on käynyt niin paljon vieraita, etten meinaa itsekään pysyä perässä! Unohdin mainita, että Fanny ja Ennikin kävivät Jennin ja Marjan kanssa meidän kanssamme treenaamassa viime (vai toissa???) viikolla. Kivasti oli molemmissa tytöissä vauhtia! Enni on myös oikein taitava ja osaa mm. jo kepit hienosti. Vähän lisää vielä irtoamisharjoituksia niin pikkuneidistä tulee oikein taitava :)

Viime viikolla oli sitten se pentujen sirutus, jolloin Tarjan lisäksi kävivät Lillan ja Hanna pentuja ihailemassa. Eläinlääkärissä käytiin myös ja sielläkin pennut olivat oikein mallikkaasti. Kohta lähtevät nuo loputkin pennut ja alamme keskittyä pikku- Flow:n kouluttamiseen… Niin ja odottelemaan Fannyn juoksujen alkamista. Tosin sen verran olen oppinut, että aktiivisesta odottamisesta ei ole juurikaan hyötyä. Ne juoksut alkavat joka tapauksessa aina siten, että astutusajankohtana pitäisi olla ihan jossain muualla ;) 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>