Teräviä hampaita ja pentupuuhia…

Voi että nuo pennut purevat! Ja purevat välillä lujaa!! Ne roikkuvat lahkeissa ja sukissa ja ärisevät kovaa… veikkaanpa, että jos pentutesti olisi tehty tällä viikolla, olisivat pisteet vieläkin korkeampia… ;) Testeistä puheen ollen niiden kirjallisia tuloksia joutuu vielä odottamaan. Minun pitää nimittäin kirjoittaa kaikki testilaput kokonaisuudessaan ”puhtaiksi”, enkä ole sitä vielä ehtinyt tehdä. Pentujen omistajien kanssa tulokset on kuitenkin käyty läpi. Juho valitsi sitten tuon pienemmän ja karvaisemman ja Kaisalle ”jäi” ”Täplä”. Nyt kaikilla pennuilla on ihan oikeat nimetkin, joten tässäpä ne:

  1. Scotstyles Flying Flash eli Salma (siis Salma ihan oikeasti, ei Salama) alias ”Pikkutyttö”
  2. Scotstyles Flying With the Wind eli Windy alias ”Täplä”
  3. Scotstyles Flying Phantom eli Aave alias “Pikkupoika”
  4. Scotstyles Flying Tintin eli Manu alias ”Jytky tai Jysy”
  5. Scotstyles Flying Flow eli Flow eli tuo valkokorvainen meille jäävä otus  ;)

 

Omistajien ei sitten tarvitse huolehtia sisäsiisteyskoulutuksesta, sillä se on jo hoidettu ;) Nooo…. pientä liioittelua, mutta suurin osa pissoista on saatu tehtyä ulos ahkeralla ulkoiluttamisella. On tästä nyt varmasti joku hyöty jos eivät nyt aivan sisäsiistejä olekaan. Ehkä hauskinta on se, että pari pentua on mennyt eteiseen pyörimään eikä minulle ole tullut mieleenkään, että olisivat ulos pyrkimässä. Kun ovi ei ole auennut, ovat pissat tulleet eteiseen :)

Fly imettää edelleen pari kertaa päivässä (ja yrittää vieläkin huijata pentujen ruuat tarjoamalla imetystä silloin). Yöt se viettää kuitenkin jo meidän kanssamme, eli vieroittaa pennut hiljalleen.

Tämä viikko on pentujen ”aktivointiviikko” ;) Ne ovat tänään jo kolmatta päivää töissä mukana. Autoilu ja ”töiden teko” sujuu täysin mutkattomasti ja huoltohallilla ne juoksevat joka paikkaan Timon perässä. Varsinaiseen konehalliinkin pyrkivät kovasti, mutta sinne niitä ei sentään päästetty. Tiedä mitä sieltä löytyisi :/  Huomenna pennut pääsevät ensimmäistä kertaa agilityhallille mukaan :)  Huomenna on myös pentujen eläinlääkärintarkastus.

Pennut piti siruttaa viikko sitten, mutta Tarja oli sirutuspäivänä kipeä. Sirutus on nyt sovittu tehtävän tänään, joten sen jälkeen paperit alkavat edetä Kennelliitossa. Rekisteritodistukset tulevat sitten varmasti ensi viikon aikana. Aave lähtee jo sunnuntaina (kääk, siis mihin tämä aika on mennyt), joten Aaveen paperit lähtevät sitten perässä. Windy ja Salma lähtevät ensi viikon torstaina ja Manu lähtee perjantaina. Sen jälkeen meille jää tänne vain Flow… (ja 4 muuta koiraa ;) )

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>