Pentutestit ja ovela Fly…

Pennut testattiin eilen ja oikein hienosti suhtautuivat testiin :) Pisteitäkin tuli ihan kiitettävästi, vaikkei testi sinänsä ole mikään ”enempi parempi” testi. Tässä lyhyesti pisteet:
- Jytky, josta nyt tulee siis kutsumanimeltään Manu: 60 pistettä (max 70), Manu muuttaa Sonjan luokse Kuopioon!
- Flow, joka jää meille: 59 pistettä
- Aave, joka muuttaa Suolahteen Jyväskylän lähelle Marikan perheeseen: 56 pistettä
- ”Täplä”, joka menee joko Kaisalle Kotkaan tai Juholle Riihimäelle: 53 pistettä
- ”Pikkutyttö”: 52 pistettä (ja tämä siis Kaisalle tai Juholle myös)

Koitan jossain vaiheessa ehtiä kirjoittaa nuo testitulokset tänne, mutta nyt on niin paljon työjuttuja rästissä, etten voi siihen ryhtyä. Juho ja Kaisa tulevat huomenna katsomaan pentujaan ja Juhon pitäisi osata valita niistä toinen ;) Onnea vaan, eipä tule olemaan helppoa :D

Fly on muuten melkoisen ovela. Se imettää pentujaan vieläkin, mutta on sentään alkanut vieroittaa niitä pikkuhiljaa. Mutta aina kun annan pennuille ruokaa, tilanne menee näin: Annan ruuan pennuille ja ne menevät kupille. Fly tulee viereen norkoilemaan, jolloin pennut vaihtavat kupin maitobaariin… Fly alkaa hilata itseään lähemmäs ruokakuppia ja yrittää syödä kun pennut imevät maitoa (jos minä en ole haukkana vahtimassa)!! Ryökäle: jos ne muuten alkavat imeä niin saavat satikutia (siis ainakin keskellä päivää; yöllä se kyllä imettää niitä).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>