Hyvää Uutta Vuotta 2013!

Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä kotioloissa. Minun oli tarkoitus viedä pennut pahimman paukuttelun ajaksi pesuhuone/saunaosastolle ihan varmuuden vuoksi, mutta tuossa ne viihtyivät hyvin olohuoneessa, eivätkä reagoineet mihinkään. Meilläpäin pauke ei tietenkään ole ihan pahimmasta päästä, mutta kyllä tuossa naapurustossakin ihan riittämiin ammuttiin :/ Freekään ei ollut rätinästä moksiskaan; tiedossa tietenkin oli jo, että Chili ja Fly eivät reagoi. Tuikku ei ampumisesta pidä, mutta ei se onneksi ihan pahin stressaajakaan ole.

Pentuihin on tullut vauhtia lisää, lisää ja lisää :)  Ne ovat nyt varsinaisessa riiviö- vaiheessa: juoksevat, retuuttavat, purevat, painivat ja ovat aivan ihania :)  Siis jonkun mielestä aivan mahdottomia. Toki ne myös repivät kaikenlaista ja iskevät hampaansa joka paikkaan. Eniten viime kirjoittamisen jälkeen ovat muuttuneet Täplä (sillä alkaa tahti olla ihan samaa luokkaa kuin muillakin) sekä pienempi poika (taistelutahtoa tullut aiempaa enemmän). Lujaa mennään ja joka paikassa pitää tietysti käydä pissalla ja kakalla. Nyt ovat pentuset onneksi päässeet ulkoilemaankin enemmän kun sää on ollut lauhempaa. Toki ne ulkoilut ovat melko lyhyitä!

Fanny ja Enni kävivät Jennin ja Marjan kanssa vierailulla toissapäivänä. Kävimme hallilla treenaamassa ja sen jälkeen Jenni ja Marja tulivat pentuja katsomaan. Myös Enni pääsi pentuja haistelemaan ja kylläpä se suhtauitui niihin nätisti! Hyvin suhtautui muuten Flykin Enniin ja antoi Ennin ihailla pentujaan. Treeneistä puheen ollen pennut pääsevät ensi viikolla käymään hallilla :) 

Tänään on pentutesti ja sen tuloksia odotan mielenkiinnolla… Erityisesti kiinnostaa nähdä miten tuo pienin tyttö suhtautuu testissä uusiin tilanteisiin vieraan ihmisen kanssa ja miten se niistä palautuu. Toki myös muutama muu yksityiskohta muiden pentujen osalta mietityttää. Suurimman osan reaktiot ainakin luulen tietäväni jo etukäteen ;)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>