Luonteet alkavat näkyä

Pennut ovat taas kovasti kasvaneet ja niiden luonteet alkavat näkyä yhä paremmin. Päivisin pennut asuvat olohuoneessa ja pääsemme tarkkailemaan niiden touhuja hyvin. Olen kadottanut ”Sounds Scary” DVD- levyni; sen avulla pentuja totutetaan kaikenlaisiin ääniin (ampumiseen, ukkoseen, lasten ääniin ;) jne.). Aion hankkia uuden DVD:n, vaikken olekaan aivan varma onko se edes tarpeen :D Pennut nimittäin kuulevat lasten toilailuja, television ääntä jne. koko ajan ja ovat kohta varmaan immuuneja aivan kaikelle melusaasteelle. Sen verran meteliä meidän huushollissa nimittäin piisaa ;) Iltaisin ne kuuntelevat vielä pesukoneen ja kuivausrummun jyskytystä…

Pentulaatikko toimii nykyään Flyn lepopaikkana. Pennut eivät siellä enää pysyneet, mutta lattialta ne eivät pääse takaisin laatikkoon, joten Fly pääsee niitä pakoon sinne silloin kun haluaa. Kiinteä ruoka maistuu pennuille erittäin hyvin, mutta kyllä Fly niitä jaksaa vielä imettääkin useita kertoja päivässä.

Tällä hetkellä luonteet vaikuttavat suurin piirtein tältä (tosin muokkautuvat päivittäin ;) )

Pentu 1 (karkeakarvainen tyttöpentu, pienin tyttö, jolla hieman valkoista toisessa korvassa): Sähäkkä tyttö, jolle ei ryppyillä! Ihan muutaman viime päivän aikana rauhallisessa tytössä on näkynyt aivan uusi puoli: pentupainissa se ilmoittaa selvästi omat mielipiteensä ja vauhtikin kiihtyy koko ajan! Ihmiset saavat käsitellä sitä vaikka kuinka ilman mitään mutinoita, selälleen kääntäminenkään ei tuota mitään ongelmaa. Mutta anna olla jos toiset pennut selättävät sen ;)

Tyttö 2: (Melko sileä tyttö, jolla oli ennen täplä päässä (nyt kuroutunut umpeen)): Tytöistä rauhallisin pentu; tasapainoinen koira, jonka vauhti on myös alkanut viime päivinä kiihtyä. Ainakaan nyt en muista, että tämä pentu olisi murissut vielä kenellekään?

Poika 1: (karvaisempi ja pienempi pojista): Vauhtia riittää ja ärinääkin kuuluu; puolensa tämä vauhdikas pentu osaa pitää, mutta mikään riidanhaastaja se ei ole.

Tyttö 3: (Sileä tyttö, jolla toinen korva valkoinen): Ainakin tähän asti pentueen vauhdikkain menijä. Dominanssia löytyy, häntä on aina pystyssä, mutta ei tämä pentu tappeluita ole kuitenkaan hakemassa. Tällä hetkellä ainakin oma suosikkini, vaikka lopullista päätöstä en ole vielä tehnyt ;)

Poika 2: (Pentueen isoin pentu, sileä poika): Tällä pojalla on tahtoa vaikka muille jakaa. Vielä viikko sitten pelkäsin, että tästä tulee armoton kitisijä, mutta onneksi se ei enää ole sen äänekkäämpi kuin muutkaan. Dominanssia ja tahtoa löytyy ainakin tällä hetkellä melkoisesti, mutta vauhtikin on sen mukaista :D

Mielenkiinnolla odotan miten luonteet tästä eteenpäin kehittyvät!

Joulun aikana olemme pentujen kanssa touhuilun lisäksi ulkoilleet ja syöneet sekä käyneet muutaman kerran hallilla treenaamassa. Fly:kin päästi tänään mukaan hallille. Eipä se mitään kovin ihmeellistä päässyt tekemään, mutta saipa kokeilla muutamaa ihan pikkujuttua – lähinnä paikallaoloa ja kontekteilla pysymistä harjoiteltiin! Hienosti tuo tuntuu toimivan ;)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>