Loa tuloksia, Janitan tunti, fysioterapiaa jne.

Fannyn ja Ennin Ataksia testin tulokset tulivat tänään: Fanny on clear, mutta valitettavasti Enni on kantaja. Ennin kantajuus ei tullut suurena yllätyksenä, sillä tiedossa oli, että Ronaldon on kantaja. Nyt sitten toivotaan, että Ukko on clear, ettei tarvitse muuttaa suunnitelmia.

Olimme keskiviikkona Janitan tunnilla enkä muista milloin Chili olisi toiminut siellä niin hyvin <3 Tai no, ei se ole milloinkaan toiminut siellä noin hyvin ;)  Timo treenasi Tuikulla ja Freekin pääsi lopputunnista harjoittelemaan. Kylläpä se osaa jo vaikka mitä, vaikkei sille ole juuri mitään opetettukaan!!! Oli oikeasti kaikin puolin ihana Turun reissu!

Torstaina tytöt sitten olivat Riinan luona hoidettavana. Tai no, kaikki muut paitsi Tuikku, koska aikaa oli vain kaksi tuntia. Freessä ei ollut mitään ihmeellistä (sen eka hoitokerta), Chili oli aavistuksen jumissa ja Fly oli pentujen jäljiltä vielä melko jäykkä. Onneksi meillä on seuraava kerta jo 3.1. varattuna!

Pennut kehittyvät nyt hurjaa vauhtia ja kaikki perheet ovat käyneet katsomassa omiaan! Vielä tosin ei tiedetä mikä pentu menee minnekin ;)  Pentujen hampaat ovat puhjenneet, joten tästä se lysti alkaa ;)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>