Messukeskuksen näyttelyä, agi-treenejä, LOA testi ja pentujen kasvua…

 Mun söpöläiset! Mico ja poikapentu :)

Reilun viikon aikana pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet hurjasti! Nyt pentulaatikossa jo muristaan ja kävellään tomerasti. Kaikki ovat vihdoin ja viimein avanneet silmänsä ja tarkkailevat maailmaa (pentulaatikkoaan ;) ) uteliaasti. Kohta niitä ei pidättele enää mikään!

Viimeisten parin viikon aikana on treenattu pitkästä aikaa agilityä vähän säännöllisemmin. Harjoitteluvuorossa ovat olleet Chili ja Free; treenit ovat olleet hyvin yksinkertaisia ja lyhyitä. Molemmat koiruudet ovat olleet aivan innoissaan.

Viime lauantaina osallistuin Fannyn kanssa messarin näyttelyyn ja tuloksena sieltä saimme EH:n (erittäin hyvä). Fanny esiintyi oikein hienosti (kiitokset Jennille harjoittelusta) ja seisoi pöydälläkin erittäin nätisti koko sen ajan kun tuomari arvioi sitä. Ikävä kyllä liikkeet eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä Fannyn selkä on edelleen hieman jumissa. Fannyn selkä on tarkoitus kuvata vielä ennen astutusta, vaikka mitä luultavimmin jumiutuminen johtuu vain vetämisestä. Parempi kuitenkin varmistaa asia!

Fanny ja Enni kävivät eilen LOA- eli ataksia- testissä. Testitulokset ovat normaalisti tulleet noin viikossa, mutta nyt on vaikea sanoa miten tässä käy. Joulu saattaa vaikuttaa tulosten tuloon. Ennin isä on tässä välissä todettu kantajaksi, joten Ennillä on 50% riski olla kantaja. Tai onhan tietysit teoriassa mahdollista, että Chilikin on kantaja… mutta silloin meillä on käynyt hyvä tuuri, koska yksikään niiden pennuista ei ole sairastunut ataksiaan (sairastuminen tapahtuu yleensä 6-12kk iässä). Jos Chilikin olisi kantaja, olisi jokaisella pennulla 25% todennäköisyys sairastua… ja nyt kaikki 6 ovat terveitä, joten oletan Chilin olevan clear eli normaali!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>