Puolaan…

Tänään olis sitten tiedossa pikainen Puolan visiitti ;) Sitä ennen kuitenkin eilen illalla otettu kuva pennuista:

 

Ja kun näitä koiria ei vielä ole tarpeeksi niin tänään lähden Puolaan hakemaan lisävahvistusta :) Uusin pentumme tulee Mysia Zaglada kennelistä ja sen oikea nimi on Present for Scotstyles. Tämä tulee monelle ehkä vähän yllätyksenä, mutta asiaa on suunniteltu jo reilun vuoden verran. Olen hakenut koiraa, jossa olisi samoja luonteenpiirteitä ja käyttöominaisuuksia kuin esim. Flyssa ja Freessä (saalistusviettiä, riistaviettiä, taistelutahtoa, rohkeutta, ystävällisyyttä, sosiaalisuutta ja tahtoa tehdä asioita ihmisten kanssa…), mutta kuitenkin erilaisia sukulinjoja. Aika näyttää miten hyvin olen käytännössä onnistunut! Uroksen tuominen olisi ollut ehkä järkevämpää, mutta toin kuitenkin nartun, jonka varalle minulla on jo suunnitelmia :)  Pentu ei todellakaan muuta meille asumaan, vaan menee sijoitukseen Fridan ja Klenin pennun Sulon luokse Mäntsälään! Ja tässä tämä vahvistuksemme:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>