Free 6kk ja ihania uutisia

Free täytti tänään 6kk ja pääsi sen kunniaksi pitkästä aikaa harkkaamaan agilityä! Chilikin pääsi, vaikkei sillä merkkipäivä ollutkaan. Mukavasti meni, teimme ihan lyhyitä pujottelun sisäänmenoharjoituksia Chilin kanssa. Free sai harjoitella yksittäisiä esteitä ja irtoamista!

Talvi taisi alkaa tänään. Lämpötila on n. -4C ja ulkona tuulee rajusti. Huomenna saattaa tulla jopa 40 cm (!!!) lunta!

Päivän parhaat uutiset tulivat Englannin suunnalta: Pentujen isä Tintin on todettu tänään LOA testissä terveeksi. Ts. se ei kanna ataksia- geeniä, mikä tarkoittaa, etteivät pennut voi sairastua! Flyllekin on tilattu vastaava testi, mutta sen ottamisella ei nyt onneksi ole mitään kiirettä. Voin huokaista helpotuksesta! :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>