Flylle tulossa 5 pentua

Fly käytettiin tiineysröntgenissä toissapäivänä sen alati kasvavan mahan vuoksi. Halusin varmistaa pentujen lukumäärän: ultrassahan nähtiin vain kolme pentua… Jos niitä tosiaan olisi ollut vain se kolme, olisi synnytyksestä melko varmasti tullut todella hankala! Onneksi niitä oli enemmän :)

Viime viikonloppu kului armottoman siivouksen merkeissä. Tämän lisäksi kävimme lauantaina parsoneiden mestaruuskisoissa ja pidimme agitoimikunnan kokouksen. Sunnuntaina taas oli parsoneiden ylimääräinen kokous Keimolassa. Niin ja asunnon ensinäyttö (ei tarjouksia vielä :(  ). Vaikka muitakin tapahtumia viikonloppuna oli, tuntuu siltä kuin muuta ei olisi tehty kuin siivottu, koska aloitimme lauantai aamuna aikaisin ja lopetimme sunnuntaina juuri ennen näyttöä ;)

Agimestikset sujuivat osaltamme oikein hienosti, vaikka emme ole lähes kahteen kuukauteen treenanneetkaan (no, mitä nyt Chili ja Free kävivät kerran hallilla). Mestiksissä Free oli pentujen kolmas yhdellä virheellä. Chili tuli kisaavissa neljänneksi ja Tuikku oli kisaavien toinen! Oli muistaakseni toinen myös viime vuonna! Viime vuonnahan Eicca voitti, tänä vuonna voiton vei Pena!!! Mutta sokerina pohjalla: Tuikku voitti veteraanien mestaruuden ja sai palkinnoksi vuoden Nutrolinit :) Se meillä oli vähän niin kuin tavoitteenakin.

Viikon päästä Flyn pitäisi olla synnyttänyt. Tuo tynnyri ei tällä hetkellä kovin paljon liikunnasta välitä. Tykkää enimmäkseen olla sylissä tai kainalossa muuten vaan :) Olemme aloittaneet lämmon mittauksen, joten tästä se odottelun viimeinen osuus alkaa!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>