Triplanolla ja talo myyntiin…

Kävimme Chilin kanssa viime lauantai-iltana kisoissa Hyvinkäällä. Täytyy tunnustaa, että ajatukset pyörivät ihan muualla kuin itse kisoissa! Kävi nimittäin niin, että Timon silmiin osui aivan sattumalta edellisenä sunnuntaina (juuri kun olimme tulleet reissusta) ilmoitus Nurmijärven kk:n lähistöllä myynnissä olevasta talosta (ja hehtaarin tontista lampineen ja rantasaunoineen). Kävimme ”vain katsomassa” ja kuinka ollakaan teimme tarjouksen ja lyhyen neuvottelun jälkeen ehdollinen tarjouksemme hyväksyttiin vielä perjantaina!!! Ja huom: emme edes etsineet mitään asuntoa! Niinpä lauantaiaamu kului tavaroita järjestellessä ja valokuvatessa… Nyt oma asunto on siis myynnissä ja menee toivottavasti kaupaksi, jotta pääsemme muuttamaan uuteen!!! :O :D Ensinäyttö on nyt sunnuntaina, joten vielä on siivottavaa, laitettavaa jne. jne. Ai niin ja lauantaina on PRT:n mestaruuskisat… ja agitoimikunnan kokous… huoh… pitäis ehtiä siivota ja, ja, ja….

Ja niin, missäs minä olinkaan… ai niin, niissä kisoissa! Kaiken hämmennyksen keskellä tuli sitten kisattua kolme rataa puhtaasti ja sijoituksetkin olivat ihan mukavat: 4., 3. ja 3. Eli ihan hyvin se voi sujua silloinkin kun ajatukset ovat muualla!

Tämä viikko on sujunut kuin siivillä! Ma- ke oltiin henkilökunnan risteilyllä ja tytöt jälleen samoissa paikoissa hoidossa kuin viimeksi. Kiitos siis jälleen ihanille hoitajille <3

Ai niin ja onhan meillä sitten vielä se yksi synnytyskin tulossa. Fly:n synnytykseen on aikaa alle 2 viikkoa, kääk! Jotenkin siihenkin pitää ruveta valmistautumaan!!! Huh, ei meinaa itsensä perässä pysyä :D

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>