Synnytykseen kolme viikkoa

Niin se vaan aika menee! Enää kolmisen viikkoa Flyn synnytykseen… :)  Tulimme lauantai-iltana (tai oikeastaan yönä) Kanarialta ja koirat olivat olleet sillä aikaa hoidossa eri paikoissa. Pikku Free oli Sulon seurana Mäntsälässä (kiitos Annelle ja muulle perheelle!), Chili oli Jalon seurana Hiekkaharjussa (kiitos Marikalle perheineen) ja Tuikku& Fly kaksikko oli Saran, Timon, Laurin ja Ollin luona. Ihanaa kun on niin hyvä paikkoja, mihin koirat saa hoitoon!!! Ja noita hoitopaikkoja on enemmänkin, kyllä me voidaan olla tosi tyytyväisiä!

Flyn maha on jo selvästi kasvanut ja vatsalinja laskenut. Meidän pieni pyöreä <3  Nyt sitten jännityksellä odotellaan, että mitä sieltä tulee… Kuinka monta, kumpaa sukupuolta ja minkä näköisiä ;)

Käytiin muuten eilen katsomassa yhtä aivan ihanaa taloa… saas nähdä miten tässä käy. Tajusin juuri, että JOS niin pitkälle edetään, niin tämän oman myyminen on hieman hankalaa nyt kun pennut ovat tulossa :/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>