Teholeiri, erkkari, parsoneiden 20- vuotisjuhla ja odotusta…

Tämä viikonloppu on mennyt tehokkaasti parsoneiden perinteisellä teholeirillä. Tänä vuonna teholeirin vetäjinä toimi parsoneiden ”hovikouluttajien”  Janitan ja Jaakon lisäksi Tuulia Liuhto. Oikein mukavaa ja tehokasta olikin taas… Chilin ja minun haasteena ovat olleet mm. sylkkärit ja takaaleikkaukset ja edelleen niitä pitää työstää. Jaakolta sain myös tiukan ohjeen tarjota Chilille parempaa kontaktia (katse), jottei sen tarvitse räkyttää ja pyytää sitä jatkuvasti ;) Oli kuitenkin positiivista, että eteenpäinkin on menty:  irtoaminen alkaa toimia aika ajoin todella hyvin ja vauhtiakin on ajoittain ihan kivasti. Chili myös yllätti kun saimme sekä päällejuoksun että poispäin- käännöksen toimimaan kepeiltä! Leirillä tuli kuitenkin taas mieleen, että noita hankalia kepeille menoja, takaaleikkauksia yms. pitää edelleen muistaa harjoitella!

Timo sai teholeirillä harjoitella rataa Janitan nuoren, mutta erittäin taitavan bc:n, Fu:n, kanssa. Maksi- koiran ohjaaminen oli kuulemma erittäin mukavaa ja Timon ensimmäinen kommentti radalta tullessaan olikin: ”Mistä näitä saa???” Tekniikkatreeneissä Timo ohjasi Anninan Onnia (tämän vuoden sm pronssimitalisti, eli ei pöllömpi koira sekään). Hienosti meni heilläkin.

Viime viikonloppu sujuikin sitten vähän erilaisissa merkeissä. Lauantaina vietettiin parsoneiden 20- vuotisjuhlaa Korpilammella mukavassa seurassa. Illallisen yhteydessä oli pientä ohjelmaa ja kuulimme mm. hieman taustoja Suomen parsoneiden kantakoirista. Olin myös oikein otettu kun minulle myönnettiin PRT:n pronssinen ansiomerkki yhdistyksen eteen  yli 5 vuotta tehdystä työstä  (agitoimikunnan puheenjohtajuus). Tajusin samalla, että ensi vuonna olen ollut tuossa pestissä jo 10 vuotta; saman ajan kun agitoimikunta on ollut olemassa! Ja korostettakoon tässä yhteydessä, etten pidä tästä hommasta mitenkään kynsin hampain kiinni… ;)  Sunnuntaina oli sitten parsoneiden erikoisnäyttely ja sinne osallistui joitakin omia koiriani sekä kasvattejani. Meiltä kotoa osallistui ainoastaan Tuikku (EH, erittäin hyvä). Muista koiristani EH:n saivat Liekki ja Enni, erinomaisen sai Katjan ja minun yhteisomistuksessa oleva Pimu.

Flyn  osalta odotamme vielä tulosta astutuksen onnistumisesta. Ultraus tehdään ensi torstaina, eli kovin monta päivää ei enää tarvitse odottaa ;).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>