Free tuli taloon

Yritän tässä pikkuhiljaa kertoa kesän tapahtumista sitä mukaa kun ehdin. Kesän varmasti isoin asia ja samalla suurin yllätys (meille itsellemme) oli pikkuisen Freen yllättävä tulo laumaamme. Free suorastaan loikkasi sydämiimme ja kotiimme aivan yks kaks yllättäen! Olen päivittänyt Freelle oman sivun, joten tarkemman selostuksen asioiden kulusta löydät täältä: http://www.scotstyles.com/koiramme/free/

Tällä hetkellä Free on 4kk ikäinen ja opettelee koirana olemisen perusteita + tutustuu pikkuhiljaa ja kaikessa rauhassa samalla myös agilityn saloihin… (pikkuhiljaa meidän mielestämme joopa joo! Se on kyllä jo syttynyt lajiin, vaikkei sen kanssa ole juuri mitään vielä tehtykään ja vauhtia löytyy!!!!!!!!!!). Se on varmasti energisin koiramme, eivätkä nuo muutkaan ihan lapasia ole ;)

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>