Tervetuloa kennel Scotstylesin kotisivuille!

Kasvatamme parsonrussellinterriereitä pienimuotoisesti Nurmijärvellä maaseudun rauhassa. Kasvatustoimintaamme punaisena lankana toimivat koiran luonne ja käyttöominaisuudet erilaisissa harrastuksissa. Itse harrastamme agilityä tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ;) Kaikki koirat asuvat sisätiloissa ja pentueet kasvavat aikuisten koiriemme sekä lastemme keskuudessa. Tervetuloa tutustumaan!!! :) Sari 040- 717 0188

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>